Premiumljud

Buiksljud.se

Hövdingegatan 20, 256 54 RAMLÖSA, Mail: info@butiksljud.se

Copyright Butiksljud.se 2012 - alla rättigheter reserverade Created by RetroWeb

Välkommen till butiksljud.se

-Trådlöst ljud i butik - helt enkelt!

 

Premium Ljud

 

-Musik till personal kunder och gäster, ökar trivsel och köplust!

 

Vi har 5st sinnen och hörseln är ett av de starkaste. Om vi kan påverka hörseln positivt så trivs hela kroppen. Med ett premium ljud i butik får du kunden att trivas, stanna längre och även påverka köplusten. De största kedjorna i världen lägger ner ofantliga pengar på att deras kunder ska få rätt känsla, rätt musik och rätt koppling till deras varumärke även i musiken. Tänk tillbaka på all reklamfilm och all känd musik som strömmat ut här. Det är ingen tillfällighet att Pepsi valde Michael Jackson eller att Volvo valt Mando Diao i sina reklamfilmer.

 

Ett premium ljud låter bra även på låg nivå. Ett premium ljud kommer från högtalare som är avsedda för att spela musik.

(alltför ofta kommer det musik från högtalare som är gjorda för tal eller utrop)

 

 

Hur ser mitt behov ut?

 

-vill jag att min butik ska vara lika inbjudande och trevlig som kundernas hem eller fordon

-vill jag förse min butik med en ljudlösning som ökar kundernas trivsel

-vill du att kunderna ska njuta och komma tillbaka till din butik

-vill jag kunna flytta runt högtalarna enkelt i min butik

-vill jag slippa dyra installationskostnader

-vill jag bry mig lika mycket om mitt ljud som ljus, inredning, layout och produkter

-vill jag ”sticka ut” i förhållande till mina konkurrenter

 

Om du svarar ja, på minst en av dessa frågor så är du säker på att det skulle löna sig att installera ett system med premiumljud i din butik.

 

Är det dyrt?

 

Ett premium ljud behöver inte kosta mer än ett vanligt ljud. Du sparar kostnader på bl.a. installationer, förstärkare, mixrar. Ofta behövs det mindre antal högtalare eftersom vi kan placera ut dem i lokalen och på så sätt få en optimal ljudbild på färre antal. Vill du sedan förändra eller flyttar till annan lokal kan du bara ta ner systemet på ett par minuter.

 

De flesta installationer blir billigare än både ljus, golv, inredning och annat som tillhör butiken. Självklart får du ett kostnadsförslag innan vi installerar och kan på så sätt enkelt se vad det kostar per kvadratmeter i din butik. Det blir däremot alltid billigare per kvadratmeter ju större lokalen är eftersom det bara behövs en volymkontroll, sändare etc. För att just du ska få ett pris på din lokal så kan vi ofta på bara ett telefonsamtal ge din dig en ungefärlig kostnad.

 

Vanliga frågor:

 

Kan jag använda min kassa dator?

sv: Ja, det går jättebra.

 

Är det lätt att sköta?

sv: Efter att din anläggning är injusterad och du har bestämt hur högt de olika zonerna ska spela har du bara en volymkontroll att

justera ljudet med.

 

Hur fungerar de olika Zonerna?

sv: När vi installerar dina högtalare så talar vi om för varje högtalare vilken zon den ska tillhöra. Ex ingång zon A, kassadisk zon B och detta kan vi göra upp till 6 zoner. Basen kan ha en egen zon och varje zon kan ha hur många högtalare som helst.

 

Kostar det alltid att spela musik i butik?

sv: Det finns sk. stimfri musik som du kan ha i din butik. Då hänvisar vi till en "musicprovider som hjälper dig med detta.

 

Kan man reglera basen?

sv: Ja, både volym och delning. Ofta lägger man basen på en egen zon. Se frågan ovan.

 

Kan man ha systemet utan bas, hur låter det då?

sv: Självklart. vi har gjort många installationer där det bara ska vara låg musik utan bas. Satellit högtalaren i skenan når ner till ca: 70hz.

 

Går det att köpa på leasing?

sv: Ja, det går bra. Efter sedvanlig kreditkontroll.

 

Hur gör man om man har en lokal dit sändaren inte når?

sv: Det går att koppla högtalarna även med kabel. Man tar den högtalare som ligger närmast och drar en balanserad kabel till näst som inte ligger inom sändaravstånd.

 

Vad kostar det?

sv: Beroende på butikens storlek och på hur mycket ljud du vill ha anpassar vi hur många produkter du behöver. Men vi har installerat ljud från ca: 125:- till 300:- /m2.

 

Kontakta oss så får du både tips, råd, förslag och offert på just din butik. Självklart ombesörjer vi även installation av ditt ljud.